Vår klassiska meny

MAT PÅ TENNSTOPET

När du vill ha mat som den var förr som smakar lika utsökt då som nu, helt enkelt tidlösa klassiker.

Läs mer

Vi har alltid ett bord för dig

VAR SÅ SÄKER

Ring oss eller boka ditt bord här på hemsidan.

Läs mer

150års Jubileum

Alla bokningsbara platser är fullbokade under dessa dagar. Det finns Drop-in platser i både puben och på vår uteservering från kl. 14.00.


Med anledning av Tennstopets 150 årsjubileum serverar
vi dåtidens mat till dåtidens priser mellan den 25-29 september. På menyn hittar du bland annat doppsko, lerpottasill eller änglamat.

För 150 år sedan öppnade Tennstopet upp portarna för första gången. Vid den här tiden låg etablissemanget
i Klarakvarteren men flyttade till Dalagatan år 1965.

Nu när vi firar 150 år vill vi skapa något speciellt som speglar Tennstopets och Sveriges kulturella matarv.

Inför jubileet har köksmästare Micke Schedin tagit fram en meny som belyser Tennstopets historia, genom att plocka rätter ur våra gamla menyer, från
olika epoker.
Rätterna är av något mindre storlek och serveras som en sammansatta meny där alla rätter är inkluderade.

Menyn kommer att serveras den 25 - 29 september mellan kl. 14.00 - 16.30. Rätterna går endast att äta på Tennstopet.

Ni hittar menyn här.

Vad som händer på Tennstopet.

KALENDARIUM

SEPTEMBER
I september firar Tennstopet 150år. Den 25-29 mellan klockslagen 14.00-16.30 serverar vi dåtidens mat till dåtidens priser. Det finns 120 drop-in platser från kl. 14.00.

Lita på Tennstopet

Vi ses på Stopet

Köp Boken om Tennstopet

Om väggar kunde tala skulle de på restaurang Tennstopet i Stockholm ha mycket att berätta, även om sådant som borde förtigas. Du hittar vår bok…

Tennstopets Lucialunch

Historia

Tennstopets Lucialunch har sin egentliga upprinnelse i en händelse, skapad av en oförskylld lätt berusad spansk servitörs uppträdande, Lucialunchen…

Läs fortsättningen..