Matkalender

PÅ TENNSTOPET I ÅR

Se hela kalendern ...

Vår klassiska meny

MAT PÅ TENNSTOPET

När du vill ha mat som den var förr som smakar lika utsökt då som nu, helt enkelt tidlösa klassiker.

Läs mer

Vi har alltid ett bord för dig

VAR SÅ SÄKER

Ring oss eller boka ditt bord här på hemsidan.

Läs mer

Tennstopets jaktkalender

Vi breddar nu utbudet av vilt på menyn.

Cœur de Filet Provençale

Med Lubbe Garell i spetsen satsar vi nu på ännu mer vilt och införs en egen separat jaktkalender där fokus ligger på svensk vilt. Var 14e dag, i början på veckan, serveras ett nytt djur från våra svenska marker som endast finns på menyn måndag och tisdag. Djuren skjuts av Lubbe Garell själv och antal portioner som finns tillgängliga varierar efter tillgång.

Planerna är stora och succesivt kommer ni att delges en hel del nyheter och aktiveringar på temat. Denna höst smygstartar vi med 4 olika djur, serverade som varmrätt, med 14 dagars intervall.

Hösten gästa av Ringduva, Dovhjort, Vildand och Vildsvin med ljuvliga tillbehör.












Jaktmeny

27–28 augusti

Ringduva Bretonne
Serveras med smörstekta kantareller, silverlökskräm och pommes Anna
365:-

17–18 september

Dovhjortsinnanlår Bourguignon
Serveras med potatis-och ankleverpuré
365:-

1–2 oktober

Vildand
Serveras med Parmentier de confit de canard och apelsin-och havtornssmörsås
368:-

15–16 oktober

Vildsvinskarré
Serveras med friterad surkål, confiterad karl-johansvamp-och potatisfondant samt äppelcidersky
358:-

Alla bordbokningar sker via telefon på
08 32 25 18 eller via mail på bokning@tennstopet.se

Vad som händer på Tennstopet.

KALENDARIUM
Tennstopet Lita på Tennstopet
{img:title}

Vi ses på Stopet

Köp Boken om Tennstopet

Om väggar kunde tala skulle de på restaurang Tennstopet i Stockholm ha mycket att berätta, även om sådant som borde förtigas. Du hittar vår bok

Klara i Förvandling

UTDRAG UR BOKEN

av Sven Sandstedt m fl med teckningar av Bertil KumlienMen det där om krogarna i Klara, kanske läsaren påminner om en smula otåligt. Jovars, man

Läs fortsättningen..